Het restaureren van een auto is intensief werk. Er komt veel kennis bij kijken, zeker als het gaat om een echte klassieke Alfa Romeo. Maar ook vereist het veel passie.

Een klant benaderde mij met de vraag of ik het proces in boekvorm kon vastleggen. Na het verzamelen van een uitgebreide collectie prachtige foto’s van het restauratieproces en het bespreken van de wensen van de klant, ben ik aan de slag gegaan.

Kleur Keuze

In de stijl van Alfa Romeo

Stijl Ontwikkeling

Elementen

Om de Italiaanse stijl door te voeren zit er onder elke pagina de Italiaanse vlag verwerkt in combinatie met een “Checker” patroon.

De voor- en achterkant laten dit patroon ook zien.

Het was van belang dat alle specificaties van de auto duidelijk en overzichtelijk te bekijken waren.

Hiervoor is een structuur gemaakt die iconen combineert met text om alles representabel te maken.

Specificaties

Layout

Eind Product

Definitieve Print

Nadat alle feedback van de klant was verwerkt en de klant tevreden was zijn we naar de drukker gegaan.

Om dit proces soepel te laten verlopen heb ik de drukwerk begeleiding op mij genomen om zo de bestanden ‘druk-klaar’ aan te leveren.

CR RACING

YOUNG REBELS UNITED

Scroll to Top
Klaar om te beginnen?
Laat van je horen!

Website

Health Check

Een goed onderhouden website is van onschatbare waarde. Het draagt niet alleen bij aan een optimale gebruikerservaring, maar bevordert ook de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google.

Wil je weten of jouw website in topconditie verkeert? Vul dan het formulier in voor een gratis health check. Je ontvangt een uitgebreid rapport met praktische adviezen per e-mail, zodat je exact weet waar je aan toe bent.

Sucess!

Bedankt voor het invullen van het formulier! Jouw aanvraag voor een gratis health check is succesvol ontvangen. Binnenkort ontvang je een gedetailleerd rapport in je mailbox, inclusief waardevolle adviezen om jouw website te optimaliseren.

Heb je in de tussentijd nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je verder te helpen!