Soms kan het zijn dat ik benaderd word door klanten om enkel te helpen met de functionaliteit van een website. In deze gevallen is er dus al een website, huisstijl, logo of allemaal.

Zoals in dit geval. Het Amsterdamse Meesters Advocatenkantoor kwam bij mij voor een update van een WordPress Thema. Een thema is de stijl van een website, deze dienen regelmatig bijgewerkt te worden om zo crashes of glitches te voorkomen. Daarnaast heb ik ook mijn kennis gebruikt om de stijl van de website te moderniseren.

Website

Web Ontwikkeling & UI Design

WordPress Blog

Problemen Oplossen

De klant had aangegeven graag zelf content te kunnen plaatsen op zijn website. Door gebruik te maken van de blog functie die een WordPress website biedt heb ik een template gemaakt voor Rechtsgebieden pagina’s en het overzicht hiervan

BFHO

YOUNG REBELS UNITED

Scroll to Top
Klaar om te beginnen?
Laat van je horen!

Website

Health Check

Een goed onderhouden website is van onschatbare waarde. Het draagt niet alleen bij aan een optimale gebruikerservaring, maar bevordert ook de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google.

Wil je weten of jouw website in topconditie verkeert? Vul dan het formulier in voor een gratis health check. Je ontvangt een uitgebreid rapport met praktische adviezen per e-mail, zodat je exact weet waar je aan toe bent.

Sucess!

Bedankt voor het invullen van het formulier! Jouw aanvraag voor een gratis health check is succesvol ontvangen. Binnenkort ontvang je een gedetailleerd rapport in je mailbox, inclusief waardevolle adviezen om jouw website te optimaliseren.

Heb je in de tussentijd nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je verder te helpen!