Karsten Yntema

UX Designer / Grafisch Vormgever

Ik werk graag samen met mijn klanten en vraag om hun input zodat ze zichzelf kunnen uitdrukken in hun ontwerpen en kunnen laten zien waar ze voor staan. Het hebben van een idee is één ding, maar om het presenteerbaar te maken moet er een ontwerpproces achter zitten.

Als enthousiaste Grafisch Vormgever ben ik zowel bedreven in digital als print. Mijn expertise omvat het ontwikkelen van logo’s, huisstijlen en websites. Ik ben niet alleen gepassioneerd in het ontwerpproces, maar blink ook uit in projectmanagement zodat er altijd inzicht kan worden opgevraagd in het aangeleverde werk.

Het Proces

Wat ik voor jou kan betekenen

In onze samenwerking kan je het volgende verwachten :

Met mijn kennis van vormgeving, systemen en websites kan ik effectief jou bedrijf online zichtbaar maken.  Met een scherp oog voor detail presenteer je jou website niet alleen op een gebruiksvriendelijke manier maar ook met een uniek en modern design.

1. Kennismaking

We beginnen met een gesprek, dit kan op locatie of op afstand (online). Hier kunnen we jouw wensen en visie bespreken. Ook wil ik graag meer te weten komen over jouw doel, doelgroep en bedrijf.

In dit gesprek komen ook de deadline en kosten aan bod.

2. Ontwerp Fase

Na de kennismaking ga ik aan de slag met de eerste fase. Dit kunnen, indien nodig, meerdere ontwerpen zijn die worden aangeleverd in een presentatie (PDF) en opgestuurd via e-mail, zodat u de ontwerpen gemakkelijk kunt bekijken. Soms worden de ontwerpen in een mock-up geplaatst die het werkelijke resultaat beter weergeven.

3. Feedback (Optioneel)

Mocht er in de Ontwerpfase een ontwerp zijn dat je aanspreekt maar waar je graag nog iets anders zou willen zien. Dan kun je hier feedback op geven. Deze feedback pak ik op en de aanpassingen worden aangeleverd in een nieuwe presentatie.

4. Productie Fase

Zodra het ontwerp is vastgesteld en goedgekeurd, begint de productie van het product. Indien nodig word je op de hoogte gehouden van het proces.

Drukwerk

Bij drukwerk (flyers, visitekaartjes, posters, menukaarten, etc.) zal ik contact opnemen met de partij die het product zal produceren. Hierbij neem ik alle taken over die komen kijken bij het laten drukken van jouw drukwerk.

Zo weet je zeker dat wat je krijgt echt is wat je wilt.

Website

Met websites beginnen we met de aanschaf van een domeinnaam (als die er nog niet is) en de hosting van de site. Vervolgens ga ik aan de slag om de website klaar te maken, zodat het ontwerp geplaatst kan worden.

Door gebruik te maken van een testomgeving wordt je website niet door Google of andere zoekmachines geïndexeerd zolang de website niet af is. Je kunt natuurlijk wel meekijken door de door mij aangeleverde link te gebruiken.

Zodra het ontwerp staat en de website naar behoren functioneert, wordt deze naar de echte omgeving verplaatst en kan hij worden gezien door Google of andere zoekmachines.

Andere Digitale ontwerpen

Voor de meeste digitale ontwerpen is de productiefase zeer eenvoudig, aangezien het ontwerp al goedgekeurd is in de vorige fasen. Het ontwerp wordt aangeleverd via e-mail in alle digitale formaten die je nodig zou kunnen hebben (PNG, JPEG, PDF, SVG, enz.).

Indien nodig kan ik je ook helpen met het plaatsen van de uitingen op de gewenste platforms

Scroll to Top
Klaar om te beginnen?
Laat van je horen!

Website

Health Check

Een goed onderhouden website is van onschatbare waarde. Het draagt niet alleen bij aan een optimale gebruikerservaring, maar bevordert ook de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google.

Wil je weten of jouw website in topconditie verkeert? Vul dan het formulier in voor een gratis health check. Je ontvangt een uitgebreid rapport met praktische adviezen per e-mail, zodat je exact weet waar je aan toe bent.

Sucess!

Bedankt voor het invullen van het formulier! Jouw aanvraag voor een gratis health check is succesvol ontvangen. Binnenkort ontvang je een gedetailleerd rapport in je mailbox, inclusief waardevolle adviezen om jouw website te optimaliseren.

Heb je in de tussentijd nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je verder te helpen!