Projecten in de Spotlight

Van print tot digitale producten, ontdek mijn beste content producties.

Web Ontwikkeling

Young Rebels United

Young Rebels United is een Amsterdams kunstenaarscollectief dat liedjes schrijft over actuele onderwerpen als liefde, oorlog en klimaatcrisis.

Zangeres Codi studeert internationaal recht en maakt zich grote zorgen over de planeet. Haar pure en kristalheldere stem gaat recht naar het hart.

Design

CR Racing

Carlijn Bergsma is een autocoureur met 90 races deelgenomen, 6 overwinningen, 34 podiumplaatsen. In 2014 won ze de ACNN Zilhouette Cup en eindigde ze als 3e in hetzelfde kampioenschap in 2012. De rest van haar racecarrière omvat deelname aan verschillende cups en kampioenschappen, met wisselend succes.

Web Ontwikkeling

Amsterdamse Meesters Advocatenkantoor

Soms kan het zijn dat ik benaderd word door klanten om enkel te helpen met de functionaliteit van een website. In deze gevallen is er dus al een website, huisstijl, logo of allemaal.

Logo Ontwerp

Bureau Forensisch Handschriftonderzoek

Het Bureau Forensisch Handschriftonderzoek doet onderzoek naar handschriften of handtekening op aanvraag in een forensisch onderzoek.

Door een website, logo en e-mail te creeëren kunnen zij nog gemakkelijker en proffesioneler hun klanten aanspreken en kweken ze meer vertrouwen in gevoelige zaken.

Huisstijl Ontwikkeling

Turia

Turia is een zeer ervaren allround hairstylist. Met een no-nonsense mentaliteit staat zij al jaren het kappersvak uit te voeren. Zij zorgt er voor dat de nieuwste ontwikkelingen in de branche bekend zijn bij Topkappers en vindt dat ook echt leuk om te doen en te regelen. Turia vindt het super om alle nieuwe technieken, kleuren en producten toe te passen. En vooral op een manier die bij jou past!

Druk & Print Werk

Alfa Romeo

Het restaureren van een auto is intensief werk. Er komt veel kennis bij kijken, zeker als het gaat om een echte klassieke Alfa Romeo. Maar ook vereist het veel passie.

Scroll to Top
Klaar om te beginnen?
Laat van je horen!

Website

Health Check

Een goed onderhouden website is van onschatbare waarde. Het draagt niet alleen bij aan een optimale gebruikerservaring, maar bevordert ook de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google.

Wil je weten of jouw website in topconditie verkeert? Vul dan het formulier in voor een gratis health check. Je ontvangt een uitgebreid rapport met praktische adviezen per e-mail, zodat je exact weet waar je aan toe bent.

Sucess!

Bedankt voor het invullen van het formulier! Jouw aanvraag voor een gratis health check is succesvol ontvangen. Binnenkort ontvang je een gedetailleerd rapport in je mailbox, inclusief waardevolle adviezen om jouw website te optimaliseren.

Heb je in de tussentijd nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je verder te helpen!