Turia is een zeer ervaren allround hairstylist. Met een no-nonsense mentaliteit staat zij al jaren het kappersvak uit te voeren.

Zij zorgt er voor dat de nieuwste ontwikkelingen in de branche bekend zijn bij Topkappers en vindt dat ook echt leuk om te doen en te regelen.


Turia vindt het super om alle nieuwe technieken, kleuren en producten toe te passen. En vooral op een manier die bij jou past!

Previous
Next

Logo Ontwikkeling

Kleur Varianten

Ze wou het logo simpel houden en sierlijk. Het font dat ik heb gebruikt in de naam uit de sierlijkheid van haar zonder het te sullig te maken. 

Ze heeft zelf de kleuren aangeleverd. Om toch nog een keuze te geven heb ik verschillende varianten hiervan gemaakt.

Definitief

Social Media Kit

Instagram Highlights Iconen

Huisstijl Items

Definitief

Facebook Header

Email Footer

Styleguide

Een styleguide dient als een referentie document dat de visuele identiteit van een merk of project definieert en communiceert.

Het zorgt voor visuele consistentie en helpt bij het opbouwen van herkenbaarheid en vertrouwen. Het legt de kernwaarden, missie en visie van het merk vast en vertaalt deze naar visuele elementen.

YOUNG REBELS UNITED

ALFA ROMEO

Scroll to Top
Klaar om te beginnen?
Laat van je horen!

Website

Health Check

Een goed onderhouden website is van onschatbare waarde. Het draagt niet alleen bij aan een optimale gebruikerservaring, maar bevordert ook de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google.

Wil je weten of jouw website in topconditie verkeert? Vul dan het formulier in voor een gratis health check. Je ontvangt een uitgebreid rapport met praktische adviezen per e-mail, zodat je exact weet waar je aan toe bent.

Sucess!

Bedankt voor het invullen van het formulier! Jouw aanvraag voor een gratis health check is succesvol ontvangen. Binnenkort ontvang je een gedetailleerd rapport in je mailbox, inclusief waardevolle adviezen om jouw website te optimaliseren.

Heb je in de tussentijd nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je verder te helpen!