Young Rebels United

Inhoud

Young Rebels United

Inhoud

Young Rebels United is een Amsterdams kunstenaarscollectief dat liedjes schrijft over actuele onderwerpen als liefde, oorlog en klimaatcrisis.

Zangeres Codi studeert internationaal recht en maakt zich grote zorgen over de planeet. Haar pure en kristalheldere stem gaat recht naar het hart.

Previous
Next

Logo Ontwikkeling

Concepten

Ik kreeg het verzoek om een logo te maken dat lijkt op dat van een sportclub.

Om te achterhalen wat het beste werkt en wat hun wensen zijn, ben ik begonnen met het ontwerpen van verschillende concepten met diverse uitstralingen.

Vervolgens kan ik deze concepten verder uitwerken om tot het uiteindelijke logo te komen.

Definitief

Web Ontwerp & Ontwikkeling

Concepten

In het veld van webontwikkeling is niet iedereen volledig op de hoogte van alle mogelijkheden en functies er ter beschikking zijn. 

Daarom begin ik altijd met een wireframe te maken om zo makkelijk zonder te veel tijd er in te stoppen eerst kan bepalen wat er op de website moet staan en waar.

WHY ARE YOU DREAMING , F*CKING UP THE PLANET , CONNECTING

De afkorting van Young Rebels United (YRU) kan gelezen worden als “Why are you”, wat past bij de diverse onderwerpen die de band in zijn nummers verwerkt.

Daarom hebben we besloten om een lijst van meer dan 50 woorden achter de website te hangen die willekeurig worden getoond, waardoor elke bezoeker een unieke ervaring krijgt.

Website

Web Design & Ontwikkeling

Previous
Next

CR RACING

TURIA

Scroll to Top
Klaar om te beginnen?
Laat van je horen!

Website

Health Check

Een goed onderhouden website is van onschatbare waarde. Het draagt niet alleen bij aan een optimale gebruikerservaring, maar bevordert ook de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google.

Wil je weten of jouw website in topconditie verkeert? Vul dan het formulier in voor een gratis health check. Je ontvangt een uitgebreid rapport met praktische adviezen per e-mail, zodat je exact weet waar je aan toe bent.

Sucess!

Bedankt voor het invullen van het formulier! Jouw aanvraag voor een gratis health check is succesvol ontvangen. Binnenkort ontvang je een gedetailleerd rapport in je mailbox, inclusief waardevolle adviezen om jouw website te optimaliseren.

Heb je in de tussentijd nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je verder te helpen!